Framtidens Solel

Inbjudan: Framtidens energismartaste företag, 6 november

Den 6 november 2018 bjuder EU-projekten Framtidens solel och Energieffektiva företag i Östra Mellansverige in till konferensen Framtidens energismartaste företag på Conventum i Örebro. Konferensen handlar om hur ditt företag kan minska klimatpåverkan, göra energibesparingar och öka konkurrenskraften med hjälp av energieffektivisering.

Klimatexpert föreläser

Martin Hedberg, meteorolog och klimatexpert, inleder dagen med föreläsningen ”Walk the Talk – hopp om förändring till något bättre”, som förklarar sammanhangen om hur vi påverkar klimatet och klimatet påverkar oss. Föreläsningen handlar även om vad som krävs för att minska vår miljö- och klimatbelastning samt vår anpassning till förändrade förutsättningar såväl inom väderklimat som affärsklimat.

Vad handlar konferensen om?
Under dagen får du inspiration och goda exempel på hur du kan jobba med energieffektivisering och satsningar på solel för att stärka ditt företag på marknaden. Det kommer även finnas tid för att utbyta kunskap och nätverka mellan mötesdeltagarna. EUprojekten som står bakom evenemanget kommer dessutom att berätta om de resultat och lärdomar de har fått från solelsutbyggnaden och energieffektiviseringen i Östra Mellansverige.

Vem riktar sig konferensen till?
Du som är företagare, tjänsteman eller politiker i kommuner från Örebros, Östergötlands, Södermanlands, Västmanlands och Uppsalas län.

Kom och boosta ditt företag på mingel!
Förutom konkreta tips och viktig information, bjuder vi även dig på ett mingel i samband med konferensen. Anmäl ditt företag till konferensen så får du minglet på köpet. Här kan du nätverka, få ny kunskap och utbyta erfarenheter om ditt energieffektiviseringsarbete. Deltagandet är kostnadsfritt!

Datum: 6 november 2018
Tid: 10.00-15.00
Plats: Conventum
(Olof Palmes torg 1, Örebro)
Avgift: Kostnadsfritt
Anmälan senast: Fredag 26 oktober
Anmälan dig via följande länk: https://goo.gl/gCPHTd
Kontaktperson: Frida Hagström, utvecklingsledare, Energi och Klimat, Region Örebro län

Res kollektivt:
Ta gärna cykel, buss eller tåg till konferensen. Conventum ligger centralt i Örebro, 5 minuters promenad från Örebro Södra station.

Tillgänglighet:
Lokalen är tillgänglighetsanpassad. Hörslinga finns i lokalen.

Animerad bild på glödlampa med armar o ben som sätter monterar in sin sladd i ett uttag