Framtidens Solel

Besök oss på Solelmässan

Den 28 oktober är det dags för Svenska solelmässan 2020 där vi på Framtidens solel kommer att delta och närvara. Svenska Solelmässan är Sveriges främsta mötesplats för solel och modern energiteknik. I år kommer mässan att ske digitalt via: https://solelmassan.se/.  

Vid vår monter kommer du att kunna läsa mer om projektet, få inspiration samt prata med våra experter inom området. En utmärkt möjlighet att diskutera dina idéer, ställa frågor och få veta mer om fördelarna med solel.
 
Är du egenföretagare, arbetar på kommun, bank eller hjälper du andra att utveckla sin verksamhet?  Missa då inte att besöka vår monter vid den Svenska solelmässan den 28 oktober 2020!

Vill du veta mer?

Besök Svenska solelmässans hemsida.

 

Presentationsbild på solelmässan