Framtidens Solel

Sök solenergitjänst

Detta register är för företag och organisationer som erbjuder olika produkter och tjänster inom solenergi. Företagen skriver själva in sig i registret och ansvarar för att informationen är aktuell och korrekt. Alla företag och organisationer är välkomna att skriva in sig. Är ditt företag på någon annan ort i Sverige än i östra Mellansverige men kan arbeta i regionen, håll nere shift och markera alla kommuner i området.

Sök tjänst

Syftet med registret är att ge stöd för dig som söker kompetens inom solenergi och att utgöra en plattform för nya kontakter.

Registret är under uppbyggnad och du som erbjuder solenergitjänster kan skriva in ditt företag eller organisationen kostnadsfritt.

Vi frånsäger oss allt ansvar för att denna information är aktuell, riktig och fullständig och vi ansvarar inte heller för kvaliteten på den information eller de tjänster som företagen och organisationerna tillhandahåller. Om du har synpunkter på innehållet i registret är du välkommen att kontakta oss på info@framtidenssolel.se.